مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری گفت: شرکت آغاجاری شاهراه خروجی نفت مناطق نفت خیز به پایانه خارک است. با تلاش شبانه روزی و دانش فنی نیروهای این شرکت نفت غرب کارون در حال انتقال به خارک است.

جواد تقی زاده ؛ مدیر عامل شرکت نفت و گاز آغاجاری ، ظهر روز ۵ شنبه ( ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۱ ) ، در نشست خبری با اصحاب رسانه ، با بیان اینکه خوزستان استان شاخص کشور در حوزه نفت و گاز است، اظهارداشت : اعتقاد ما این است شرکت نفت یکی از برجسته آرین ارکان نظام است و باید جهاد تبیین را برای این شرکت در نظر داشته باشیم و رسانه بازوی اصلی جهاد تبیین است.
وی افزود: رسانه بازوی اصلی جهاد تبیین است که باید به موقع وظیفه رسانه‌ای و رسالت انقلابی خود را انجام دهد.

تقی‌زاده گفت: شرکت نفت و گاز آغاجاری بعد از مسجدسلیمان دومین شرکت منطقه نفت‌خیز از لحاظ قدمت است که وسعت آن ٢۵ کلیومتر و دارای ٨ میدان نفتی است.
وی با بیان اینکه شرکت نفت و گاز آغاجاری ٨ شهرستان در حوزه پیرامونی خود دارد، عنوان کرد: شهرستان‌های امیدیه، آغاجاری، ماهشهر، رامشیر، بهبهان، بهمئی و هندیجان در حوزه استحفاظی این شرکت قرار دارند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری با بیان اینکه بزرگترین سرمایه یک سازمان نیروی انسانی است، تصریح کرد: در نفت و گاز آغاجاری ۴٨ شرکت تاسیساتی داریم که رویکرد کار برنامه محور است.
وی اضافه کرد: شرکت نفت و گاز آغاجاری شاه راه خروجی انتقال نفت مناطق نتفخیز به سامانه خارک است که توسط سه تلمبه خانه نفت غری کارون را به این پایانه انتقال می‌دهد.

افزایش ظرفیت ٢٠ هزار بشکه‌ای در نفت و گاز آغاجاری
تقی‌زاده بیان کرد: با تلاش‌های صورت گرفته ظرفیت روزانه کارخانه های بهره‌برداری رامشیر به میزان ٢٠ هزار بشکه در روز افزایش یافت که در شرایط تحریم با اورهال تجهیزات این اقدام انجام شده است.
وی در ادامه مطلب فوق اضافه کرد: این افزایش ظرفیت کمتر از ٧٠ روز محقق و این کار بدون برون سپاری و با تکیه بر توان داخل انجام شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری گفت: با استفاده از دستگاه‌های تفکیک گر سیار از سوزاندن ١۶٠ هزار بکشه نفت جلوگیری شد که کار بسیار بزرگی در حوزه زیست محیطی است.
تقی‌زاده ادامه داد: با رویکرد دولت، ۶ کارخانه نم زدایی افزایش فشار در مجموعه شرکت توسط بخش خصوصی با توان داخلی در حال راه اندازی است که از سوزاندن گاز های مشعل نیز جلوگیری می‌شود.
وی با اشاره به ایمن سازی خطوط انتقال گاز به چاه‌های تولید و تعمیرات، گفت: این عملیات ظرف مدت ۴٣ روز انجام و در آن ١١ هزار متر مربع خاک برداری شد.
تقی‌زاده از افزایش چشمگیری در تولید مایعات نفتی خبرداد و گفت: تقریبا تولید مایع نفتی ما که خوراک پتروشیمی بوعلی است ٢ برابر شده است.

تقی زاده بیان داشت: خوشبختانه با تلاش و فعالیت شبانه روزی همکاران و پرسنل پرتلاش نفت و گاز آغاجاری موفق به تولید بیش از ۱۰۳ درصد از تعهدی که در نیمه دوم سال جاری داده بودیم فراتر برویم و این مهم باعث رونق اقتصادی، افزایش انگیزه و قطعا آبادانی منطقه خواهد شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری بیان کرد: در سال گذشته ۵ میلیارد و ٣٠٠ ملیون از بودجه ذخیره اصطلاک جذب شد که این مقدار در سال جاری ۵۴ میلیارد تومان بوده است.
وی اظهار کرد: روزانه ٧٠ هزار متر مکعب آب تولید که از این مقدار ۴٨ هزار متر مکعب به صورت رایگان تحویل آبفا می‌شود تا آب ۴۶ روستا تهیه تهیه شود.
تقی‌زاده در ادامه مطلب فوق آب اختصاص داده شده به شهرستان امیدیه را ٢٠ هزار متر مکعب به ارزش ۵١ میلیارد تومان خواند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری بیان کرد: موانع تولید، که باعث کاهش تولید ٢٧٣ هزار بکشه نفت بود برطرف شد.
تقی‌زاده افزود: شرکت نفت و گاز آغاجاری حدود ١۶.٧ درصد نفت کشور را تولید می‌کند که لازمه‌ی این کار نیروی انسانی متخصص است.
وی ادامه داد: یکی از چالش های پیش روی نفت و گاز آغاجاری قدمت بالای خطوط و فرسوده بودن خطوط و تجهیزات است، اما این مهم ما را از رسالتمان دور نکرده است و در تلاشیم تا کارهای مهم و بزرگی را در منطقه به سرانجام برسانیم و از محرومیت ها بکاهیم، همچنین از دیگر چالش های ما مربوط به کمبود نیروی انسانی می باشد، زیرا آخرین استخدام ما مربوط به سال ۹۱ می باشد و در این مدت با نیروهای بازنشسته و انتقالی گرفته روبه رو بوده ایم که قطعا نیاز به نیروی جدید و البته با تجربه داریم.

وی خاطر نشان کرد: شرکت نفت و گاز آغاجاری در استفاده از شرکت های دانش بیان در کشور پیشرو است و در سال ۹٢ این کار آغاز و در سال ٩٧ با تولید بیش از ٧ هزار قطعه ثبت رکورد کردیم.
مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری از تشکیل یک کمیته R&D خبرداد و گفت: در این کمیته که از دانش بومی و همکاران استفاده می‌کنیم که وجود تحریم‌های ظالمانه این کمیته در صادرات نفت تاثیر چشمگیری دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ٢ هزار ٣٩٠ قطعه تولید شد، افزود: انتطار می‌رود سالانه ٧٠ هزار قطعه را با دانش بومی تولید کرده تا بتوانیم نیاز به خارج را صفر برسانیم.
تقی‌زاده گفت: تمام پساب آب تولیدی نمک زدایی ها به‌صورت ایمن به چاه‌ها منتقل شدند، و هیچگونه نفت ریزی عمده نداشته و مشکلی برای محیط زیست به وجود نیامد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز آغاجاری با بیان اینکه در سال جاری هیچگونه حادثه ای در شرکت رخ نداد، گفت: شاخص حوادث مربوط به اداره HSE شرکت بهره‌برداری نفت و گاز آغاجری به صفر رسید.
وی بیان کرد: صنعت نفت یک مگا صنعت است و موانعی که در راه پیشرفت ساخته می‌شوند باید برطرف شوند.

تقی‌زاده اظهار کرد: مصرف بی رویه ای در گاز، نفت و بنزین داریم، گفت: به جهت جلوگیری از قطعی برق در پیک مصرف به جای استفاده از الکتروموتور از توربین‌های گازی استفاده کرده‌ایم که از هدر رفت ٢٠ مگاوات برق جلوگیری شد.