معاون پشتیبانی و امور هماهنگی استان های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: حدود ۲ میلیون واحد مسکن روستایی در کشور به علت فرسوده بودن و استفاده از مصالح غیرمقاوم در برابر حوادث طبیعی ، به بازسازی و مقاوم سازی نیاز دارند.

هادی درفشی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار کارونی ها  در اهواز افزود:در برنامه ششم توسعه اقتصادی اجتماعی کشور، بازسازی و مقاوم سازی سالانه ۲۰۰هزار واحد مسکونی روستایی توسط بنیاد مسکن تدوین شده که امید است با تامین و تجهیز منابع بتوانیم این برنامه را اجرایی کنیم.
وی گفت: از سال ۱۳۸۴ در ۲ برنامه پنج ساله مصوب شد سالانه ۲۰۰هزار واحد مسکونی روستایی نوسازی شود که از آن زمان تاکنون ۲٫۱میلیون واحد از مجموع بیش از چهار میلیون واحد مسکونی کم دوام روستایی کشور، مقاوم سازی و نوسازی شده است.
معاون پشتیبانی و امور هماهنگی استان های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ادامه به ضرورت تامین منابع و تسهیلات ارزان قیمت برای بازسازی منازل غیرمقاوم روستایی و دسترسی بهتر مردم به این منابع اشاره کرد و افزود:سرعت تخصیص منابع بانکی برای بازسازی منازل روستایی رضایت بخش نیست.

** پیشنهاد پرداخت تسهیلات ۴۵۰میلیون ریالی برای بهسازی مسکن روستایی برای سال آینده
درفشی گفت: برای بودجه سال ۱۳۹۸ پیشنهاد پرداخت تسهیلات ۴۵۰میلیون ریالی برای بهسازی هر واحد مسکونی روستایی ارائه شده است که امیدواریم این سقف در بودجه سال آینده به تصویب نهایی برسد.
وی گرانی مصالح ساختمانی و تورم را از علل افزایش تسهیلات بانکی برای مقاوم سازی مسکن های روستایی بیان کرد و افزود: در سال ۱۳۹۷ سقف تسهیلات بانکی برای بازسازی هر واحد مسکن روستایی از ۱۸۰میلیون ریال به ۲۵۰میلیون ریال با کارمزد چهاردرصد افزایش یافت که با توجه به گرانی مصالح در سال جاری ، روستاییان تمایل زیادی برای دریافت این تسهیلات برای مقاوم سازی منازل خود نداشتند.
معاون پشتیبانی و امور هماهنگی استان های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در ادامه مقاوم سازی منازل روستایی را در تثبیت جمعیت روستایی ، رونق اقتصاد خانوار و مقاومت در برابر حوادث غیرمترقبه همچون زلزله موثر عنوان کرد و افزود: بنیاد مسکن به عنوان متولی ساخت و ساز مسکن روستایی برنامه نوسازی و مقاوم سازی مسکن روستاها را با همه توان ادامه می دهد.

** جذب ۸۰درصد منابع دولتی برای بازسازی مسکن روستایی
معاون پشتیبانی و امور هماهنگی استان های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت: پارسال با برنامه ریزی مدون و تحرک لازم ، ۸۰درصد منابع دولتی برای بازسازی مسکن روستایی و اجرای برنامه های عمرانی در روستاها توسط بنیاد مسکن جذب شد.
وی افزایش مصالح ساختمانی را در کندی طرح های عمرانی روستایی تاثیرگذار دانست و ابراز امیدواری کرد با افزایش قابل توجه سقف تسهیلات بانکی ارزان قیمت ، ساخت و ساز و فعالیت عمرانی در روستاها شتاب بیشتری بگیرد.
به گزارش ایرنا همچنین در آیینی با حضور نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان و مسئولان بنیاد مسکن استان از پنج نفر از بسیجیان فعال و شاغل در این نهاد با اهدا لوح سپاس تجلیل به عمل آمد.
اسکندر نعمت زاده فرمانده پایگاه مقاومت بسیج بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان در این آیین با تقدیر از خدمات تاثیر گذار بسیج و مشارکت اعضای بسیج در برنامه های فرهنگی بنیاد مسکن اظهار داشت: نیروهای بسیجی همواره در میدان عمل و عرصه های مختلف نشان دادند در سازندگی و حفاظت از دستاوردهای ۴۰ساله انقلاب اسلامی پیشگام هستند.
۶۰۶۵/۶۰۰۲
انتهای پیام /*