پست و خدمات پستی دیگر مثل گذشته سنتی و محدود به تمبر نیست و سرویس های الکترونیکی در شبکه پستی جهش خیره کننده ای داشته است.

به گزارش خبرنگار کارونی ها ، مهران حموله ظهر امروز در نشست خبری هفته ملی پست با اصحاب رسانه اظهار کرد: پست و خدمات پستی دیگر مثل گذشته سنتی و محدود به تمبر نیست و سرویس های الکترونیکی در شبکه پستی جهش خیره کننده ای داشته است.
وی افزود: ۸۰۰ دفتر پیشخوان دولت شهری و روستایی در استان داریم و ۷۰ درصد طرح های در دست اقدام پست برون سپاری شده و در این زمینه در زمره استان های برتر کشور هستیم.
مدیرکل پست خوزستان با بیان اینکه ۷۰ درصد ترافیک پست توسط بخش خصوصی انجام می شود، تصریح کرد: از مهرماه ۹۶ تا پایان شهریور ماه امسال ۳۵ میلیون مرسوله پستی در توسط شبکه پستی استان قبول، تجزیه و رهسپاری شده است.
حموله با بیان اینکه ترافیک خدمات الکترونیک در شبکه پستی خوزستان ۶۵ درصد افزایش یافته گفت: نقش اصلی شبکه پستی کاهش مسافرت های شهری غیرضروری است.
وی با اشاره به ثابت ماندن نرخ خدمات پستی طی سه سال گذشته، یادآور شد: طی سه سال گذشته نرخ خدمات پستی در استان افزایش نداشته است.
به گفته مدیر کل پست خوزستان خدمات نیابتی در پست خوزستان از ۳۳۰ خدمت در سال گذشته به ۴۰۰ خدمت نیابتی در سال ۹۷ رسیده که مقام سوم کشوری را در این زمینه به خوزستان رسید.
حموله اضافه کرد: پیش بینی می شود که ۸۰۰ هزار مرسوله پستی ویژه در یک سال گذشته جابه جا شد که ۱۰۱ درصد رشد داشت.
وی بیان کرد: ۱۸۰ فروشگاه مجازی طرف حساب پست استان هستند و ۴۸۰ هزار بسته خدمات این فروشگاه ها در یک سال گذشته جابه جا شد که بیانگر تحقق جهش ۶۴ درصدی است.
مدیرکل پست خوزستان با اشاره درآمد شبکه پستی استان افزود: درآمد شبکه پستی خوزستان در یک سال گذشته ۲۰۰ میلیارد ریال بوده است.
حموله در بخش دیگری از سخنان خود گفت: طی ۶ ماه گذشته ۴۲۵ هزار بسته امانتی در شبکه پستی خوزستان جابه‌جا شده که ۶۰ درصد رشد داشته و رتبه دوم کشور را در این زمینه در اختیار داریم.
وی با بیان اینکه توسعه فناوری در سطح شبکه پستی با شتاب خوبی در حال پیگیری است، یادآور شد: دفتر و سیستم سنتی در شبکه توزیع سنتی حذف و امضا الکترونیکی جایگزین آن شده است.
مدیرکل پست خوزستان با اشاره به پیاده سازی طرح جی نف در استان یادآور شد: یک میلیون و ۲۰۰ هزار کد مکان در استان وجود دارد که مکانیزه شده اند.
حموله با اشاره به اجرای طرح یکپارچه سازی اطلاعات املاک و اماکن موسوم به سیماک گفت: ۲۷ دستگاه تمامی اطلاعات را در سامانه سیماک در اختیار دارند و تنها فرآیند آموزش شهرداران و دهیاران برای آشنایی با نحوه کار با این سامانه باقی مانده است